Ilmainen toimitus yli 65 euron tilauksille!

Ostoskori

Palautukset

Verkkokauppalain mukaan asiakkaan tulee ilmoittaa kauppiaalle tilauksen peruuttamisesta ja tuotteiden palauttamisesta.

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotetta voi tietenkin sovittaa, mutta ei ottaa käyttöön. Pestyjä, käytettyjä tai muunneltuja tuotteita ei voi palauttaa. Pidä siis huoli, että tuotteet ovat uutta vastaavassa kunnossa. Jos tuotteissa on esimerkiksi lemmikkieläimen karvoja, deodoranttitahroja yms emme voi hyväksyä palautusta. Hygieniasyistä seuraavia tuotteita ei voi palauttaa: alusvaatteet, korsetit, sukat, sukkahousut, hiuskoristeet, hiuslisäkkeet, peruukit, meikit, hiustenhoitotuotteet, vartalonhoitotuotteet ja ihonhoitotuotteet.

Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä sähköpostitse info@funkypoint.fi  14 vuorokauden kuluessa paketin vastaanottamisesta ja lähetämme sinulle ohjeet paketin palautusta varten. Palauttaminen on asiakkaalle maksutonta, kun se tehdään ohjeiden mukaan. Kun palautus on tarkistettu ja hyväksytty, summa palautetaan sille maksutavalle, jolla olet maksanut tilauksen. 

Lue ja täytä palautuslomake huolellisesti ja lähetä se palautuksesi mukana meille. Teippaa tai niittaa pakkauspussi kunnolla kiinni. Muista pyytää kuitti palautuksestasi.  Ilman kuittia emme voi ottaa minkäänlaista vastuuta mahdollisesta palautuksen katoamisesta. Kun asiakaspalautus saapuu meille ja se on käsitelty, sinulle lähetetään sähköpostitse kuittaus asiakaspalautuksesta. Noutamattomista lähetyksistä veloitamme 19,90 euroa. Jos asiakas jättää toistuvasti tilauksia noutamatta, verkkokauppa pidättää oikeuden olla toimittamatta uusia tilauksia.