Ilmainen toimitus yli 65 euron tilauksille!

Ostoskori

Hamam-poncho/kylpytakki 90 x 120cm, pinkki/valk., 2 kpl

54,90 €   38,43 €   -30%
sis. 24 % ALV

Hamam-poncho/kylpytakki 90 x 120cm, pinkki/valk., 2 kpl

Hamam-poncho/kylpytakki on 100% puuvillaa ja se kuivuu nopeasti. Hamam on kevyempi ja ohuempi kuin perinteinen frotee, joten se on mukava päällä lämpimänäkin kesäiltana ja sisätiloissa. Mikäpä olisi ihanampaa kuin kietoutua saunaillan jälkeen pehmeään hamam-ponchoon/kylpytakkiin. 

Poncho/kylpytakki on myös kätevä rannalla. Siinä on kätevä suuri etutasku, jonne sujahtaa puhelin ja muut tärkeät tavarat. Kätevä huppu myös auttaa hiusten kuivumisessa.

Hamam-poncho/kylpytakit ovat käsinkudottua tasaista puuvillaa, joten ne ovat imukykyisempiä kuin perinteiset froteekylpytakit. Lisäksi ne ovat ohuempia ja kevyempiä ja vievät puolet vähemmän tilaa!

Hamam-poncho/kylpytakin hoito:

Hamam-poncho/kylpytakki kannattaa ottaa käyttöön esipesemällä eli liottamalla sitä haaleassa vedessä esimerkiksi yön yli. Hamam-pyyhe kannattaa pestä tämä jälkeen pari kertaa koneessa, jotta sen kuidut aukeavat kunnolla ja imuteho paranee. Hamam-pyyhe paraneekin mitä enemmän sitä käytät!


Tuotteen tiedot:

Materiaali: 100% laadukasta puuvillaa

Koko: 90 x 120 cm

Väri: pinkki/valkoinen


Pakkaus sisältää:

Upea suuri yhden koon hamam-poncho/kylpytakki, 2 kpl/pkt


FUNKYPOINT jo vuodesta 2011

  • ILMAINEN toimitus yli 65 euron tilauksille
  • Turvallinen maksu luottokortilla (Mastercard, Visa), pankkikortilla, Klarnalla, American Expressilla, Discoverilla, Diners Clubilla, GooglePaylla, ApplePaylla

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi