Ilmainen toimitus yli 65 euron tilauksille!

Ostoskori

Upea suuri nopeasti kuivuva microfiberpyyhe 80 x 180 cm, 2 kpl

39,90 €   27,93 €   -30%
sis. 24 % ALV

Upea suuri nopeasti kuivuva microfiberpyyhe 80 x 180 cm, 2 kpl/pkt

Microfiber-pyyhkeet ovat uusinta uutta ja ovat nyt rantautumassa myös Suomeen! Urheilijoille ja retkeilijöille pyyhe on tuttu, ja nyt sitä on saatavilla upeissa kuoseissa upeista suurista kylpypyyhkeistä aina käsipyyhkeisiin!

Microfiber-pyyhe on nopeasti kuivuvaa ja kevyttä polyamidin ja polysterin sekoitusta. Microfiber-pyyhe on yli puolet kevyempi ja ohuempi kuin perinteinen frotee. 

Suuren kokonsa ansiosta pyyhe soveltuu erinomaisesti esimerkiksi rantapyyhkeeksi. Pyyhe soveltuu erinomaisesti päivittäiseen käyttöön vauvasta vaariin ja lemmikeille. 

Microfiber-pyyhe on erittäin imukykyinen ja kuivuu nopeasti, joten se on on ihanteellinen rantaretkelle kauniina kesäpäivänä. Pyyhe kuivuu helposti auringossa jopa puolessa tunnissa, joten voit unohtaa märkien pyyhkeiden kantamisen rannalta kotiin. 

Kuntosalilla microfiber-pyyhe on kätevä, koska se on kevyt ja menee pieneen tilaan.

Microfiber-pyyhkeet ovat imukykyisempiä kuin perinteiset froteepyyhkeet. Ne kuivuvat nopeasti ja lisäksi ne vievät yli puolet vähemmän tilaa!


Tuotteen tiedot:

Materiaali: 20% polyesteria, 80% polyamidia. Konepesu. Vältä huuhteluaineen käyttöä, sillä se huonontaa mikrokuitujen imukykyä.

Koko: 80 x 160 cm

Värit: raidallinen pinkki/valkoinen


Pakkaus sisältää:

Upea nopeasti kuivuva microfiber-pyyhe 80 x 180 cm 2 kplJaa käyttämällä suosikkipalveluasi