Ilmainen toimitus yli 65 euron tilauksille!

Ostoskori

Kaunis nopeasti kuivuva microfiberpyyhe 70x150 cm

19,90 €   13,93 €   -30%
sis. 24 % ALV

Kaunis nopeasti kuivuva microfiberpyyhe 70x150 cm

Kaunis pinkkivalkoinen White Hibiscus-microfiber-pyyhe on oiva valinta rannalle. Microfiberpyyhkeet ovat uusinta uutta ja ovat nyt rantautumassa myös Suomeen! Urheilijoille ja retkeilijöille pyyhe on tuttu, ja nyt sitä on saatavilla upeissa kuoseissa upeista suurista kylpypyyhkeistä aina käsipyyhkeisiin!

Microfiber-pyyhe on nopeasti kuivuvaa ja kevyttä polyamidin ja polysterin sekoitusta. Microfiber-pyyhe on yli puolet kevyempi ja ohuempi kuin perinteinen frotee. 

Pyyhe soveltuu erinomaisesti esimerkiksi rantapyyhkeeksi ja päivittäiseen käyttöön vauvasta vaariin ja lemmikeille. 

Microfiber-pyyhe on erittäin imukykyinen ja kuivuu nopeasti, joten se on on ihanteellinen rantaretkelle kauniina kesäpäivänä. Pyyhe kuivuu helposti auringossa jopa puolessa tunnissa, joten voit unohtaa märkien pyyhkeiden kantamisen rannalta kotiin. 

Kuntosalilla microfiber-pyyhe on kätevä, koska se on kevyt ja menee pieneen tilaan.

Microfiber-pyyhkeet ovat imukykyisempiä kuin perinteiset froteepyyhkeet. Ne kuivuvat nopeasti ja lisäksi ne vievät yli puolet vähemmän tilaa!


Tuotteen tiedot:

Materiaali: 20% polyesteria, 80% polyamidia. Konepesu. Vältä huuhteluaineen käyttöä, sillä se huonontaa mikrokuitujen imukykyä.

Koko: 70x150 cm

Värit: White Hibiscus, pinkki/valkoinen


Pakkaus sisältää:

Kaunis nopeasti kuivuva microfiberpyyhe 70x150 cm


FUNKYPOINT jo vuodesta 2011

  • ILMAINEN toimitus yli 65 euron tilauksille
  • Turvallinen maksu luottokortilla (Mastercard, Visa), pankkikortilla, Klarnalla, American Expressilla, Discoverilla, Diners Clubilla, GooglePaylla, ApplePaylla

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi