Ilmainen toimitus yli 65 euron tilauksille!

Ostoskori

Jättikokoinen microfiber-rantapyyhe, koko 200x210cm, 1 kpl

29,90 €   20,93 €   -30%
sis. 24 % ALV

Jättikokoinen nopeasti kuivuva microfiber-rantapyyhe 200 x 210 cm, 1 kpl

Tämä upea pinkki jättikokoinen microfiber-rantapyyhe toimitetaan kätevässä pussissa ja mukana on kiinnikkeet, jotka voi laittaa jokaisessa kulmassa olevaan lenkkiin ja näin pyyhe pysyy paikoillaan. Suuren kokonsa ansiosta rantapyyhkeelle mahtuu pariskunta tai jopa koko perhe!

Microfiber-pyyhkeet ovat uusinta uutta ja ovat nyt rantautumassa myös Suomeen! Urheilijoille ja retkeilijöille pyyhe on tuttu, ja nyt sitä on saatavilla upeissa kuoseissa upeista jättikokoisista rantapyyhkeistä aina käsipyyhkeisiin!

Microfiber-pyyhe on nopeasti kuivuvaa ja kevyttä polyamidin ja polysterin sekoitusta. Microfiber-pyyhe on yli puolet kevyempi ja ohuempi kuin perinteinen frotee. 

Suuren kokonsa ansiosta pyyhe soveltuu erinomaisesti esimerkiksi rantapyyhkeeksi. Pyyhe soveltuu erinomaisesti päivittäiseen käyttöön vauvasta vaariin ja lemmikeille. 

Microfiber-pyyhe on erittäin imukykyinen ja kuivuu nopeasti, joten se on on ihanteellinen rantaretkelle kauniina kesäpäivänä. Pyyhe kuivuu helposti auringossa jopa puolessa tunnissa, joten voit unohtaa märkien pyyhkeiden kantamisen rannalta kotiin. 

Kuntosalilla microfiber-pyyhe on kätevä, koska se on kevyt ja menee pieneen tilaan.

Microfiber-pyyhkeet ovat imukykyisempiä kuin perinteiset froteepyyhkeet. Ne kuivuvat nopeasti ja lisäksi ne vievät yli puolet vähemmän tilaa!


Tuotteen tiedot:

Materiaali: 20% polyesteria, 80% polyamidia. Konepesu. Vältä huuhteluaineen käyttöä, sillä se huonontaa mikrokuitujen imukykyä.

Koko: 200 x 210 cm

Väri: pinkki


Pakkaus sisältää:

Jättikokoinen microfiber-rantapyyhe, koko 200 x 210cm 1 kpl


FUNKYPOINT jo vuodesta 2011

  • ILMAINEN toimitus yli 65 euron tilauksille
  • Turvallinen maksu luottokortilla (Mastercard, Visa), pankkikortilla, Klarnalla, American Expressilla, Discoverilla, Diners Clubilla, GooglePaylla, ApplePaylla

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi