Ilmainen toimitus yli 65 euron tilauksille!

Ostoskori

Hiuslisäke, poninhäntämalli klipsillä, 53cm suora, 6 väriä!

34,90 €
sis. 24 % ALV

Upea hiuslisäke, poninhäntämalli helppokäyttöisellä klipsillä

Todella helppokäyttöinen ja upea poninhäntä hetkessä! Poninhäntämallisessa hiuslisäkkeessä on hiusklipsi, joka kiinnitetään omiin hiuksiin. Riittää, että saat omiin hiuksiisi pienen poninhännän, johon voit kiinnittää klipsin napakasti. Hiuslisäkkeen klipsi on todella vankkaa tekoa eikä lähde pois paikoiltaan. Se pysyy paikoillaan siististi ja varmasti koko päivän!

Hiuslisäke on laadukasta synteettistä tekokuitua. Se on niin näyttävä ja kaunis, ettei sitä voi erottaa oikeista hiuksista. Viimeistele kampauksesi upella hiuslisäkkeellä ja nauti kauniista hiuksista!

Hiuslisäkkeitä on saatavilla useita eri pituuksia ja värejä kiharana sekä suorana! Valitse oma suosikkisi tai osta useampi ja vaihtele erilaisia kampauksia helposti ja nopeasti!


HUOM! Hiuslisäkkeille on oma shampoo eli sitä ei saa pestä eikä muotoilla hiuksille tarkoitetuilla aineilla. Hiuslisäkettä ei kuitenkaan tarvitse pestä niin usein, koska se ei likaannu kuten tavalliset hiukset, ja varsinkin tämä malli, joka ei ole päänahassa kiinni. 


Tuotteen tiedot:

Synteettinen tekokuituhiuslisäkePituus:21" 53 cm suora

Pakkaus sisältää:

 1 kpl hiuslisäke, poninhäntämalli klipsillä, 53 cm suora


FUNKYPOINT jo vuodesta 2011

  • ILMAINEN toimitus yli 65 euron tilauksille
  • Turvallinen maksu luottokortilla (Mastercard, Visa), pankkikortilla, Klarnalla, American Expressilla, Discoverilla, Diners Clubilla, GooglePaylla, ApplePaylla

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi