Ilmainen toimitus yli 85 euron tilauksille!

Ostoskori

Hamam-pyyhe, jättikoko 100x180cm, vaaleansininen

24,90 €   19,92 €   -20%
sis. 24 % ALV

Hamam-pyyhe, jättikoko 100x180cm, vaaleansininen, 1 kpl

Jättikokoiset ja imukykyiset  hamam-pyyhkeet ovat turkkilaista puuvillaa, joka on pitkäkuituisempaa kuin tavallinen puuvilla. Extrapitkät puuvillakuidut tekevät kankaasta ohuen ja sileän tuntuisen, mutta silti se on hyvin imukykyinen. Hamam-pyyhe on hellävarainen ihollesi ja hiuksillesi.

Hamam-pyyhe on 100% puuvillaa ja se kuivuu nopeasti. Suuren kokonsa ansiosta se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi rantapyyhkeeksi. Tai mikäpä on ihanampaa kuin kietoutua saunaillan jälkeen pehmeään hamam-pyyhkeeseen. Hamam-pyyhe on erittäin imukykyinen ja kuivuu nopeasti, joten se on on ihanteellinen rantaretkelle kauniina kesäpäivänä.

Hamam-pyyhkeet ovat käsinkudottua tasaista puuvillaa, joten ne ovat imukykyisempiä kuin perinteiset froteepyyhkeet. Hamam-pyyhkeen imukyky ja kuivumisnopeus paranevat mitä enemmän pyyhettä pesee. Turkkilainen hamam-pyyhe vain paranee kuluessaan. Lisäksi pyyhe vie vähemmän tilaa.

Hamam-pyyhkeen hoito:

Hamam-pyyhe kannattaa ottaa käyttöön esipesemällä eli liottamalla sitä haaleassa vedessä esimerkiksi yön yli. Hamam-pyyhe kannattaa pestä tämän jälkeen pari kertaa koneessa, jotta sen kuidut aukeavat kunnolla ja imuteho paranee. Hamam-pyyhe paraneekin mitä enemmän sitä käyttää!


Tuotteen tiedot:

Materiaali: 100% laadukasta puuvillaa

Koko: 100 x 180 cm

Väri: vaaleansininen

Valmistusmaa: Turkki


Pakkaus sisältää:

Hamam-pyyhe, jättikoko 100x180cm, vaaleansininen, 1 kpl

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, Fontti, logo, ympyräKuvaus luotu automaattisesti

Turquoise Home: laadukkaat turkkilaiset hamam-pyyhkeet

Pyyhkeemme on valmistettu perinteisillä tekniikoilla, mikä takaa kestävyyden ja ainutlaatuisen ilmeen. Laatu, mukavuus ja tyyli ovat avainsanojamme. Hamam-pyyhkeemme on suuri, kevyt ja erittäin pehmeä.

Turkkilaisvalmisteiset hamam-pyyhkeemme ovat täydellinen yhdistelmä suurta kokoa, mukavuutta ja tyyliä. Pyyhkeemme eivät ole vain nopeasti kuivuvia ja imukykyisiä, vaan myös täydellisiä matkoille, joten ne ovat täydellinen kumppani kaikkiin seikkailuihin.   

Turquoise Homen hamam-pyyhe on kevyt, kuivuu nopeasti eikä irrota nukkaa. Perinteinen pyyhe modernilla vivahteella erilaisissa eloisissa väreissä.

 Turquoise Homen arvot: 

 Ympäristöystävällinen

 Käsintehty


FUNKYPOINT jo vuodesta 2011

  • ILMAINEN toimitus yli 85 euron tilauksille. Voit valita toimitustavaksi Postnordin, DB Schenkerin, Matkahuollon tai Postin.
  • Turvallinen maksu luottokortilla (Mastercard, Visa), pankkikortilla, Klarnalla, American Expressilla, Discoverilla, Diners Clubilla, GooglePaylla, ApplePaylla

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi