Ilmainen toimitus yli 65 euron tilauksille!

Ostoskori

Hamam-pyyhe, jättikoko 100x180cm, pinkkivalkoinen polka dot, 1 kpl

24,90 €   17,43 €   -30%
sis. 24 % ALV

Hamam-pyyhe, jättikoko 100x180cm, pinkkivalkoinen polka dot, 1 kpl

Jättikokoiset ja imukykyiset  hamam-pyyhkeet ovat turkkilaista puuvillaa, joka on pitkäkuituisempaa kuin tavallinen puuvilla. Extrapitkät puuvillakuidut tekevät kankaasta ohuen ja sileän tuntuisen, mutta silti se on hyvin imukykyinen. Hamam-pyyhe on hellävarainen ihollesi ja hiuksillesi.

Hamam-pyyhe on 100% puuvillaa ja se kuivuu nopeasti. Suuren kokonsa ansiosta se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi rantapyyhkeeksi. Tai mikäpä on ihanampaa kuin kietoutua saunaillan jälkeen pehmeään hamam-pyyhkeeseen. Hamam-pyyhe on erittäin imukykyinen ja kuivuu nopeasti, joten se on on ihanteellinen rantaretkelle kauniina kesäpäivänä.

Hamam-pyyhkeet ovat käsinkudottua tasaista puuvillaa, joten ne ovat imukykyisempiä kuin perinteiset froteepyyhkeet. Hamam-pyyhkeen imukyky ja kuivumisnopeus paranevat mitä enemmän pyyhettä pesee. Turkkilainen hamam-pyyhe vain paranee kuluessaan. Lisäksi pyyhe vie vähemmän tilaa.

Hamam-pyyhkeen hoito:

Hamam-pyyhe kannattaa ottaa käyttöön esipesemällä eli liottamalla sitä haaleassa vedessä esimerkiksi yön yli. Hamam-pyyhe kannattaa pestä tämän jälkeen pari kertaa koneessa, jotta sen kuidut aukeavat kunnolla ja imuteho paranee. Hamam-pyyhe paraneekin mitä enemmän sitä käyttää!


Tuotteen tiedot:

Materiaali: 100% laadukasta puuvillaa

Koko: 100 x 180 cm

Väri:  pinkkivalkoinen polka dot


Pakkaus sisältää:

Hamam-pyyhe, jättikoko 100x180cm, pinkkivalkoinen polka dot, 1 kpl


FUNKYPOINT jo vuodesta 2011

  • ILMAINEN toimitus yli 65 euron tilauksille
  • Turvallinen maksu luottokortilla (Mastercard, Visa), pankkikortilla, Klarnalla, American Expressilla, Discoverilla, Diners Clubilla, GooglePaylla, ApplePaylla


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi