Ilmainen toimitus yli 65 euron tilauksille!

Ostoskori

Funkypoint

Perustin Funkypointin ajatuksella, että elämässä pitäisi olla vähän jotain funkya ja se olisi juuri se pointti. Tästä juontuu verkkokaupan nimi Funkypoint. Verkkokauppa oli vuosien pitkä unelma. Työstin verkkokauppaa samaan aikaan kun äitini sairastui syöpään. Verkkokauppa antoi minulle hetkiksi muuta ajateltavaa. Äitini nukkui pois pitkän syöpätaistelun jälkeen. Verkkokauppa piti minut pinnalla suuren surun keskellä. Haluan jatkaa verkkokauppaa palavasta halusta alaan ja verkkokauppa on kunnianosoitus äidilleni, joka aina jaksoi uskoa minuun. 

Funkypoint on toiminut vuodesta 2011. Sairastuin agressiiviseen syöpään ja verkkokaupan toiminta keskeytyi muutamaksi vuodeksi 2020-2023. Muutaman vuoden syöpäkamppailun ja pitkien sekä rankkojen syöpähoitojen (kemoterapia) jälkeen avasin rakkaan verkkokauppani jälleen. Tämän parin vuoden aikana markkinat ovat muuttuneet rajusti ja verkkokauppani tarjoaakin nyt hieman erilaisempaa valikoimaa kuin aiemmin. Jos valikoimastamme ei löydy etsimääsi tuotetta, ota yhteys sähköpostitse info@funkypoint.fi niin teemme parhaamme, jotta löydämme sinulle haluamasi tuotteen laajasta tukkuverkostostamme ympäri maailmaa. 

Voit tilata meiltä myös lähes mitä tahansa tuotteita omilla kuvilla, grafiikoilla ja logoilla. Tämä on myös oiva tapa kerätä rahaa esimerkiksi seuroille ja koulujen luokkaretkiin jne. Ota yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin.


Paras asiakaspalvelu juuri Sinulle :)

Meiltä saat asiantuntevaa ja ystävällistä asiakaspalvelua. Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas ja teemme kaikkemme asiakkaidemme tyytyväisyyden takaamiseksi. Asiakaspalveluumme saat yhteyden sähköpostitse info@funkypoint.fi


Laadukkaat ja uniikit tuotteet sekä laaja kokovalikoima

Valikoimiimme tulee jatkuvasti uusia laadukkaita ja ainutlaatuisia tuotteita eri puolilta maailmaa. Kokovalikoimamme on laaja eli kokoja löytyy skaalalla XS-8XL. Jokaisella tuotteella on oma mittataulukko, joten oman koon löytäminen on helppoa. Jos valikoimastamme ei löydy etsimääsi tuotetta, ota yhteys sähköpostitse info@funkypoint.fi niin teemme parhaamme, jotta löydämme sinulle haluamasi tuotteen laajasta tukkuverkostostamme ympäri maailmaa.